ska dra.

Ska dra till skolan nu - ses efter, det är träning idag igen. puss.


Åhh.

Jag lägger mig för sent! Jag orkar inte gå upp halv 7 som jag ska. Jag lägget mig fan kvart över 10. herregud.. Så jag orkar inte med att gå upp tiden som jag ska. Skitsamma. Det ska bli ändring på det.^^ Men nu äter jag frukost, och jag ska ha idrott vid 9 idag. Vi ksa vara ute, som vi inte var igår. Det regnade och var jätteäckligt väder, så vi fick vara inne. Då var det fotboll. vicky gjorde illa sig, genom att jaga Cippe. och hon rampade in i en bänk,ajaj.. 

Pussochkram.
:D

U Are The N-word.


Hey allahoppa!

Isabel sitter på en ensam stol mitt framför tv:n och kollar på Vakna! Med the voice och hon ber mig gästblogga så jag gör väll det då, så snäll som jag är. Isabel är fett cool och för er som inte fortsätter läser hennes blogg åker på fett me stryk ja0. Nej men.. jo. Nu ska ni få lite söta videos på Isabel. Woho!!!!!! Skoja =) / www.potatismos.blogg.se


Passar på att blogg, lite snabbt.

Medans Sandra är på tóan. Hhahahah, jag har klätt på mig och borstat ut håret, nu ska jag borsta tänderna och dra. Emily glömde sitt armband här igår.Så jag tar med det till skolan, så ger jag det henne.♥ och nu är Sandra klar på toan, så nu ska jag inte blogga mer. Bloggar efter skolan. Och jag orkar inte vara emd någon idag, så det kanske bli mycket bloggning. Men jag ska oxå på fotboll idag, och sen är det föräldrarmöte med fotbollen oxå. Så vi får se hur bloggningen blir. Pussochhejeraunghelveten. :D

Tagen från Nooooooonie's blogg. (y)


tjatja.

Jag tänkte bara säga att jag somnade snabbt igår, skitintressant. Iknow. Men jag tänkte lägga mig i sängen och sträcka på mig, sen ska jag väl göra iordning mig litegrann. Och sandra sak få datorn. (-.-<3) Idag är det idrott som sista ämne.:) Och Jag har precis ätit upp min frukost, och jag ska just logga ut nu. Pussis.



Det var 2 bilder. Jag hade smink där. (A)
Jag har tränat på Engelska glosorna som ska vara till läxa idag. Och jag kan alla orden, men jag orkari nte skriva upp det här. För det blir för töntigt, hahahahhahahahhahahhhahaha. Nu ska Sandra få datorn. Och jag sak .. aa. Lägga mig i söngen en stund. ;) fryser jättemmycket.Men nu ska jag ge Sandra datorn. Pusss.


Raman.

Jag har badat i raman.Med Imane,Sanda&Emily! Vi hade ganska kul. haha, men det var skitkallt. Så jag badade bara till rumpan typ. Fast jag dopade hela mig först, sen var jag bara till rumpan. Och sen kom vi hem och åt mat. Och nu skjutsade pappa hem Emily. Imorgon är det engelska förhör. ;):) Och jag kommer säker få 10/10,för jag är bra. :D(Y)


Dags att dra.

Ska dra till skolan nu. Mamma skjutsar mig, orkar inte gå. Hahahah. Slutar vid 1 idasg. Bloggar som fan efter skolan. Puuuuuss. Den stora datorn ska pappa lämna in idag. Internet funkar inte på den..Det har inte funkat på 2-3 dagar. Haha, väldigt tråkigt. Men pussss.

Vad ska jag blogga om?

Här har ni tips:
Bloggtips?
Dagens outfit?
Dagens video?
Dagens naturbild?
Bild på favoritsaker?

ni väljer. ;)♥


Tråkigt.

Vi ska ha slöjd idag, och jag ska göra en namnskylt.. för 3:e gången. Denna gång vet jag inte vad jag ska skriva och jag vet inte vilka färger jag ska måla den i. Men det får vi se då. Jag har ätit upp mina mackor och druckit upp mitt oboy. :) Och jag har kollat klart på ett tv program. Haha.

Ni förstår väl varför jag tog en bloggpaus? Mina inlägg är ointresserade. Det är inte kul att läsa. :p 


Godmorgon.

Ja, hej. Jag gör ingenting just nu.Men jag har klätt på mig,men borstat håret har jag dock inte gjort. Men det ska jag väl göra senare. Igår kväll. Somnade jag vid 10 någongång, eller jag gick och la mig då,typ. Och mamma smörjde in mig med någonting, för jag har sol eksem (Det stavas så.:o) Haha. Men det kliar så fan. Jag och Aurora tänkte bada i raman igår, som vi gjorde i fredags eller lördags. Men det blev inte fint väder, så vi skippade det. Nu ska jag börja göra i ordning mig. 

Tryck på bilden, för att komma till Rora's blogg.


Sista inlägget.

Ja. Så jäkla kul jag har.. Nejmen, drev. Jag kommer typ inte göra fler inlägg idag, jag har varit inne i 2½Timme idag. Så det räcker för mig idag. Och jag var inne jättelänge igår oxå. Men ni får nöja er, för imorgon blir det jävla massa inlägg! Iallfall vad jag tror att det kommer bli. Pussssssss. Statistiken är ändå hög, fast jag inte har bloggat på 8 dagar. o_______o <------- Drev.
Bildbrist.


BACK ON TRACK!

Nu ska jag sluta min bloggpaus.Nu blir ni vän glada? Men jag har faktsikt saknat bloggen, men jag har inte vetat vad jag ska skriva om. Jag har inte gjort något speciellt denhär veckan. Jag har badat i Raman med Sandra. Det var vaaaaaaaaarmt. Och dagen efter badade jag där med Aurora. Vi sprang i direkt, skitkallt i början. Men sen varmt som fan. :$ Nu ska Sandra få fortsätta med sitt, det var hon som hade datorn först.

HAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA.
Fyfan va fail. Lawl.(Slumpade)


Bloggpaus.

Jag tar en bloggpaus, i några dagar.
Ses efter det! Kram. :)<3
Update: Jag bloggar fortfarande på Min&Frida's blogg. ;)♥

Har ni tänkt på en sak?

- Jag skriver alltid ''Kramkram'' Eller ''Puss''' Eller ''Puss&kraaaaaaam'' Haha, jag vet faktiskt inte varför jag gör det. :p. Men C.J sover fortfarande och jag har datorn i sängen, ajdå. För fläkten kan gå sönder och sånna grejer&Då blir morsan arg. Toodles.


Haha.

Igår sov C.J över hos mig, och när vi skulle sova så sattevi på Lady gaga - Bad Romance. Och radion har stått och gått hela natten, så låten har gått om HELA tiden, vi tryckte på en knapp på radion, då går låten om&om igen, utan att det byts. Och det var lite kul.:p För att vi vet ju inte hur många gånger låten har gått om..? 60 ggr kanske?! :D Aja, haha. Puss&kram.
Btw: Jag köpte:
Chips&
Läsk igår.


Ni är bäst.

Men jag ska typ dra iväg med farsan och köpa lite gott till kvällen. <3 Och sen ska jah bomba i mig med massa onyttiga saker.Okej, kanske inte riktigt. Men w/e. Jag har blivit kär i vissa dra nu. Ses inte senare.Skoja,a klart vi ses senare. :p Jag sak oxå fråga om C.J Vill följa med till konsum. Pusshej&Kyss.

HAHAHAH!

3 barn är ute, och jag kastar ut skitmånga kulor till dem, det är typ alla jag har. HAHA, dem är som galna. Asså de är typ 10-12 år. Eller något sådant.Förlåt för sämst update. Men jag har inte haft tid. hehe. Sandra har fixat lite med min och fridas design, pusshej! Ajdå, ville ta kort på dem, men jag kom på att det är strängt förbjudet att ta kort på folk.

Godnatt.

Har kollat på film i 1 timme. Och nu ska jag gå och sova. Vi ses imorgon,förmodligen. haha. Puss&Kram.

Är hos snorungen.

Jag var på fotbollsträning,och det gick jättebra!Det var faktiskt jättekul. Jag fick vara målvakt, och vi tränade först. Jag släppte in 2-3 mål av 40. Seriöst, skitdukigt ju. Och efter träningen hämtade vi mamma från hennes jobb.Sen åkte vi till McDonalds, jag fick en Cheeseburgare. Sen åkte vi hem.Jag hoppa direkt in i duschen, sen plingade C.J på, haha, och pappa öppnade, då sa han att jag låg i badet. Och då skrek jag '' JAG PLINGAR PÅ DIG NÄR JAG ÄR KLAR'' Och nu är jag hemma hos Snorungen och bloggar.<3


Ut, nästa.

Ska gå ut med syrran nu.vi ska spela lite fotboll&Sånt. Typ. Och sen ska jag typ..äta. Och sen ska jag dra iväg på fotbollsträning. På Fredag är det match, och jag ska vara målvakt. Så jävla kul det ska bli,hopppas vi tar dem.. :) Men vi hörs efter eller före träningen. Puss&Kram. btw: You The Bitch. 
'
Det kallas äkta cooling.§


Emily Bästavän Jankkila.

Du är så jävla underbar.<3 Jag vet fan inte vad jag skulle göra utan dig. Så underbar som du är!Du förstår inte hur mycket jag älskar dig.§ Du är så jävla underbar! Du är så tacksam. Du är så snäll. Kan fan inte fukking beskriva dig! Du är bara .. så jävla underbar! Jag tänker på dig varje dag. Hur bra vi har haft det, seriöst. Ja. Du är en sånn som alla borde ha, du är perfekt, men alla säger att INGEN kan var prfekt, men du är det.§§§§§§ Du är den enda och enda.§. Älskar dig, nu och föralltid. Även om vi bråkar ibland,så kommer du att vara biten i mitt hjärta.♥




Älskling.<3


woho.

Äntligen hemma.Haha, idag i skolan. Skrev jag en lapp '' Finabella.blogg.se'' och gav till Devin, HAHHAHHAHHA. Han klippte direkt ut texten och la den bredvid sig. Asså, han kommer checka min blogg. Grymt,ellerhur?^^ men annars var skoldagen rätt så tråkig. Den var väl som vanligt. Enligt mig iaf. Nu sitter jag bara hemma och slappar. Ska börja sminka mig snart.För jag känner mig så äckligt ful.Ce ya, biiiitches.


Yeah, jag är snygg.


Haj. Ja.

'' Ja '' i rubriken vet inte jag varför det är där, hade bara tråkigt och sen blev det såååå. Jag gick upp vid halv 7.och jag satte på datorn.Och sen efter 15 kom morsan upp&Nu kom Syyyyyyster upp. :)§ Jag vill typ bara säga att jag ska ha fotbollsträning idag, och det kommer bli jääääättekul. Och på Fredag ska jag ha fotbollsmatch!Och jag tror att jag får vara med på den, förra gången fick jag itne vara med av någon andledning. Och då förlorade vi med 0-1. ^^

Tjatja.

Tjooooooo. Kom hem för en stund sen. Kollade på några bloggar när jag satte mig vid datorn. Och nu bloggar jag. Jag har kollat på Tv oxå. Vi hade NO&Matte idag, det var jättetråkigt, eller matten var ganska kul. Vi hade idrott som sista ämne. Vi var i 2 grupper. Det fanns att välja på 60 meter&Kast med liten boll. Haha. Jag vann över alla jag tävlade mot. ^^

Time to go.

Det är dags för mig att gå till skolan nu. Jag har gjort 20 tal på 20 minuter. Det är faktsikt rätt så bra, enligt mig&Enligt mig morsa. HAHA, men just nu kan jag inte skriva något jättelångt inlägg! För jag har jättelite tid, och det börjar brådska för mig just nu, så jag har inte tid att skriva med nu.Men jag skriver när jag kommer hem. Och blä, vi ska ha ute gymnastik idag. Gillar inte utegymnastik..det är .. Tråkigt och uuusch. haha. Nu blev det ett gansta långt inlägg iallafall. Men w/e. Det är ju bara ni som får mer att läsa. (y)

Jobba..jobba..jobba..

Måste jobba med matte i en kvart nu, jag ligger lite efter! För jag var inte i skolan den veckan dom jobbade med kapitlet ''Bråk'' Och nu har jag chansen att komma igen. Så, jag jobbar jag vidare. Och det är faktiskt rätt så OK Med bråk. Haha, puss. Btw: A Picture Comming.

Ur gullig. smile-dog.

Den är kort, men gullig. Kolla bara hur sött detta är!♥. Det är nästan som om mna vill ha en lee'nde hund oxå. Men attans, mamma är alergisk mot pälsdjur. Men jag tror ändå inte att vi skulle köpt en.^^

Redan vaken.

Vaknade för ungefär 20 minuter sedan, jag klädde på mig och borstade håret. Jag är jättetrött men jag kände att jag ville gå upp tidigt idag. Jag brukar gå upp vid 7 och jag tycker att det är jättesent, förut vaknade jag vid halv 7 och det är mycket bättre. Jag kollar just nu på massor av bloggar. Och då menar jag min egna oxå! Idag äre Tisdag, och jag har gymnastik som sista ämne. Gymnastik är rätt så kul, om det är roliga saker vi gör altså.Nenu, ska jag göra något annat.

Sömntuta.

Nu har Isabel gått och lagt sig och hon bad mig skriva ett inlägg åt henne. Så nu gör jag det, ehhh... Isabel ser ut som en liten gerbil när hon sover.. HAHAHA. Nej men Isabel när du läser det här så skrik "HEJ SOFFJÄVEL" Aja, nu ska jag blogga på min egen blogg.. www.potatismos.blogg.se, i know you love it. ♥

<3

Ska ta lite kort med bästavän nu. Kramkram. Jag ska göra läxorna ikväll, eller iaf 1. haha, puss. Bilder kommer från min kamera kanske ocså, det beror på om vi orkar lägga upp bilderna på datorn senare. Kraaaaaaaaaaam.

Svar på frågestunden.

Postat av C.J: Vem tycker du är sötast/Snyggast av alla kändisar?.
Svar: Justin Bieber, helt klart.

Postat av: Caroline: Är det tråkigt utan mig i klassen???
Svar: Ja, det är faktiskt supertråkigt. :(<3

Postat av: Emma:
1. Vilka bloggar läser du ofta? 
Svar: Dessie's, foki's,Sandra's,Lovisa's,Emily's,SamThaMan's&..Typ.. kommer inte på några till nu.
2. Har du en kille? Isåfall vem?
Svar: Nej, jag har ingen kille.
3. Hur många besökare brukar du ha?
Svar: Runt 20-30. :)
4. Vem är din bästakompis?
Svar: Oj, jag har många. Men, emily,felicia,cornelia, betty.
5. Hur mycket gillar du den perrsonen?
Svar. alla 10/10.

Postat av: C.J:
Kan du beskriva dig med 3 ord? =)
Svar: Ja, Snäll,Hjälpsam,rolig.

Postat av: Isabella THE Roos:
Varför är jag så cool & Varför är TAYLOR LAUTNER MIN?!
Svar: För du föddes cool. Vadå din? Taylor är min. 

Postat av: Hemligt:
sportar du något? vad isåfall och är det kul? tacksam för svar
Svar: Ja, jag sportar, jag går på fotboll, haha, ja mamma. Det är kul. 
 
Postat av. Sandra.
1. Vad föredrar du, jeans eller tights?
Svar: Tights!
2. Vilken är din värsta mardröm?
Svar: Herregud, öh.. Det var nog när du och pappa blev mördade..):
3. Favoritblogg?
Svar: POTATISMOOOOOOS!
4. Favorit affär?
Svar: Gillar inte att shoppa, såatteh, jag vet inte. H&M Kanske? =)
5.. Prenumererar du på nån tidning?
Svar: Ingen aning, haha.
6.Favoritfärg?
Svar: Turkos&Rosa.
7. Vad är den äckligaste maten?
Svar: Carbonara, fyfan.
8. Vilken är den godaste maten?
Svar: Köttgryta... ah, duvet.
9.. Favorit artist?
Svar: Justin bieber, äääääääälskling!
10. Vilken av Justin Biebers låtar är bäst?
Svar: Common denominator, U smile.Baby&Where are you know. (8)
11. Topp tre snyggaste kändiskillarna?
Svar: Justin Bieber, Taylor Lautner..Robert Pattinson.
12. Är du singel?
Svar: Jaa.
13. Om du fick shoppa från en butik för resten av ditt liv, vilken skulle det vara då?
Svar: H&M.
14. Favoritplagg?
Svar: Venneeeeeee.
15. Bästa film?
Svar. Omg, vet inte. 
16. Vad tycker du om Dessie, Kissie & Paow?
Svar:
Dessie är en omogen ungjävel som tror att hon är tror att hon är något, úsch på henne. Paow är en rätt så normal tjej, som är fin. Utrycker sig rätt osv. HAHA, kissie, usch. Så jävla patetisk och äcklig hon är. No words.
17. Hur fixar du ditt hår?
Svar: Jag gör inget speciellt, tvättar, borstar. Det är det enda.
18. Hur länge kommer du blogga?
svar: Det vet jag inte, så länge tills det börja bli tråkigt.
19. Vart köpte du din kamera?
Svar: Ingen aning, haha. Expert kanske.HAHAHAHAHHA 
20. Går du på någon sport? 
Svar: Fotboll gäller.
21. Vilket land vill du åka till?
Svar: Thailand&Turkland.♥
22. Hur länge har du haft din blogg?
Svar: I 3 månader, enda sen mars 2010.
23. Hur har du gjort din desing ??
Svar: LoFisa har gjort den.
24. Om du skulle byta desing hur skulle den se ut då ??? 
Svar: En bild på justinbieber, och en bild på mig. Eller 2.
25. Vilka färger har du haft på din blogg ???
Svar: Omg, kommeri nte ihåg min förra, rosa kanske? Och niu lila.
26. Har du gjort en desing till nån ??
Svar: Nej, vet inte hur man gör designer/headrar.
27. Hur ofta bloggar du varje dag???
Svar: 3-4 Inlägg per dag. Typ, men jag suger på att blogga.
28. Hur många inlägg gör du på en dag ??
Svar: Det är väl samma fråga som nr. 27..?
29. vad får du alla dina bilder ifrån ??? 
 Svar:
De flesta är från Google& YouCam.
30. Tar du alla bilder med din kamra ???
Svar:
Nej.
31. Hur vet du vad du ska skriva från dag till dag ??? 
Svar: Jag
vet inte vad jag ska skriva faktiskt, utan jag måste tänka till.
32. Har du alltid nått att skriva och hur kommer du på allt vad du ska blogga om ???
Svar:
Nej, jag kommer på genom att tänka.
33. Tar du aldrig bilder från internet ???
Svar: Jo, från google.
34. Vad skulle du skriva om du inte hade nått att skriva om ???
Svar: Jag skulle nog bara skriva vad jag gjorde just då, och att jag mår bra. Typ.
35.Hur får du inspriation eller vet vad du ska blogga om ??
Svar: Jag får inspiration genom andra bloggar.
HOPPAS NI ÄR NÖJDA MED SVAREN!

Godmorgon.

Det blir snabbt nu. Jag har ganska bråttom, men jag bloggar oxå när jag kommer hem, jag  var inte inne på datorn igår! Jo, bara när vi fick tillstånd av mamma&Pappa. Och det var på kvällen, hela dagen igår tillägnade jag tiden att, gå till Sandra till Ica Maxi. Vi kollade efter en tröja till henne där, men det fanns ingen. Och sen gick vi till Mc Donalds. Och åt 2 mellanspommesfrittes, och så delade vi på en mellancola. Och sen gick vi ut och käkade, senare åkte vi ruschelkana. ( stavning ) Och sen kom det skitungar och åkte där, då gick vi och satte och där vi satt från början, för jag tyckte att det var pinsamt och onödigt när det åkte massa ungar där. </3.HAHA.Ska äta upp den hårda mackan jag fick nyss!♥ Kram.


Måste bah. Så jävla rolig.


-.-

Tänkte nyss svara på min frågestund, men jag ska typ lägga mig nu. Hela familjen är skitsur, orkar inte bry mig. Godnatt. Jag svarar på frågestunden imorgon ist. ;)-.-  Btw: Jag tycker att smilisarna ser töntiga och onödiga ut, ska be Sandra att fixa bort dem. Och vi bråkar oxå. Allt är piss nu.

Jag är oxå idiotiskt dum ibland,Jagvet..


Girl, yo.

Och rubriken betyder..? Men iaf, jag kommer inte blogga inte typ, vi har dataförbud idag, eftersom vi satt så länge vi datorn igår.:( och jag syftar på Sandra och mig, haha. Men jag vaknade nyss, klockan 8.00 prick. Igår somnade vi vid halv ..? kvart över 12 kanske, eller vi gick ungefär och la oss då. Puss. Btw: Jag ommer kopiera denna text till min&Frida's blogg, för jag vill ju berätta samma sak. :);)


Ingen design gjord..

för att dagens video '' var sååååå mycket viktigare.'' Men fuckk you Saaaaaaandra. Skoja, men jag ska väcka dig tidigt imorgon (Idag, klockan är över 12 ) för att du ska göra klart den. ;) Men iaf.. hm, Sandra ska fixa med bloggen mycket imorgon. Hon ska fixa:
Göra klart header/Design.
Sätta in en Ipod med massa låtar.
Fixa någon krumelur
.Vet inte riktigt vad det heter. Och jag syftar på min&Frida's blogg, inte denhär. :p
Men jag bloggar imorgon bitti, när jag går upp. Loooooovar. :)<3


:)

Jag kollar just nu på ''fullt hus'' :D och de är en skojig familjefilm. Orkar inte skriva vad den handlar om, men nu är filmen slut.Så jag ska se på min film som jag hyrde igår. Nämnligen ''Legally blondes3''. Den är oxå rätt skojig, den har bra humor i sig, och de är urgulliga! :)


Ni borde faktiskt checka in filmerna. ;)


update: Ser ni at tjag har skaffat smilisar på bloggen?! :)
Hiss Eller Diss?


Nu blogg, men kusin vitamin.

Men jag tar självklart inte bort denhär. Jag bloggar som vanligt. Klicka HÄR. & Sandra håller på med en design/Header. Och den kommer bli klar idag. Thihiih. ;* Ska äta mat nu oxå, hörs förmodligen efter det, pusshej.


Bilden som vi ska ha i headern


'' You belong with me.'' parody


Förlåt.

Jag har bara ägnat tid åt kusinerna, men vi har faktsikt haft det jättekul. Vi har varit ute och handlat godis&Spelat fotboll's match. Jag& Frida mot Elin&Sandra. Vi vann. Haha, men nu ska jag inte blogga, utan jag ska gå in på GoSupermodel. Pussochhej, ohwow! Sandra, tack för de jättemånga frågorna i frågestinden! :o<3 Jag spelar nintendo oxå. Hihi.


Pictures.


Sandra.

<3
Vet inte vad inläggetr var bra för. Nu ska jag stänga av datorn. Puss.


:3

Filmen var slut för ett tag sen, men jag kunde inte blogga. Morsan hade datorn. Ikväll har jag inte gjort så mycket. Bara hyrt film&ätit godis&Druckit läsk. skoldagen på rasterna spelade vi ''King'' som det heter, hahhahahahaha ;p Jag har inte gjort så mycket annat, har bara varit inne på datorn om inget annat.

Imorgon ska kusinerna Elin&Frida komma till oss.<3  Vi ska typ flumma sönder oss, iaf jag och frida, Sandra och Elin får vara med varandra, eftersom dem är med jämnåldriga, okej, Elin är bara 1 år äldre än mig och Frida, men w/e. Och jag har saknat dem så jäääävla mycket. (aa' De betyder så enormt mycket för mig. Just nu händer ingenting, är bara vid datorn. Chattar&Är inne på GoSupermodel. Och det är supperkul!!!!!!!!!!!! HAHHA, drev. Glöm inte att fråga frågor på frågestunden. Tryck HÄR för att fråge, eller bläddra ner om du orkar.

Haninge centrum NÄSTA!

Ska dra tills Haningee Centrum nu, ska hyra film m.m. Jag ska åka med pappa, och Sandra kanske ska följa med, Vi hörs förmodligen före eller efter filmen. Kraaaaaaaam.

Modeller på gsm.


ReadHead @ GoSupermodel.

ANOTHERFAiL.' @Gosupermodel. Aldrig inne.

Aw.. @ Gosupermodel. Var en anonym model, men är aldrig inne. ( Onödig modell )

GhostBusterd. @ Gosupermodel. Gjorde den med min granne, struntmodell.

Isabel29 @Gosupermodel. Min FÖRSTA modell på gSm. Glömt lösenordet på den.
HAHHAHAHAHAHHAHA..

ÄÄÄÄÄÄÄLSK!






taylor-lautner-tire-swing.jpg Taylor Lautner image by TwIlGhT4EvEr


taylor_lautner_1226462991.jpg jacob image by TeriMartin1



SERIÖST, SÅ SJUKTJÄVLASNYGG! ÅÅÅÅH, BOKSTAVLIGEN SMÄLTER!<3333333333333


Töntig jag är.

Jag kollar på jättemycket töntiga saker, men jag har så jädrans tråkigt. 
Fåret Shaun.
vinnar skallar.
Rekordbyrån.
Jag vet inte ens varför jag kollar på sånna töntiga program,Kanske borde jag kolla på bloggar istället?! För det är.. mycket roligare. eller nu orkar jag inte kolla på det längre. Haha. Lol. Jag har så ttråkig humor, men jag bryr mig inte. MEN FAN VA TÖNTIGT INLÄGG!


Tja.

Dagen idag var ganska tråkig. Jag träffade en av mina barndomsvänner från dagis. AHHAHAHAHAHAH. Philip heter han, eller jag vet inte om han stavas så, men w/e. Han kalla mig Fjortis, och jag kalla han Emo, men eftersom man inte kan vara ett emo så var jag inte dum mot han, haha. SMARTBELLA!. Men mamma var hemma, såatteh, hon gjorde nudlar till mig, (Jag äter den nu, lrkegt,weoirklgt) för att jag orkar inte göra själv. :) Men tur att man har sin mooorsa. Jag har inget att säga nu, men jag bloggar..ja, det vanliga. Btw: Jag dricker Loka.


Godmorgon.

HAHAHAHAHAHAH. Såg Sandra Video på hennes blogg, hahahhaa, fyfan va sköna dem är. Jag vet nte vilka men lallalala. Jag gick upp sent idag.. igen. Buhuhuhuhu. Nejmen, jag har inget att säga typ, så mina inklägg bir helt cpade. Men idag är det dag 2 på ''bild''''Elevensval'' i skolan. Och igpr var det ganska kul. Och på Söndag ska mitt lag har fotbollsmatch, men jag få rinte vara med..för att jag måste träna i någon vecka innan jag får börja spela. hahahah. Men iaf, och nästa Fredag ska vi oxå ha match, och jag vet inte om jag ska vara med på den eller inte , Men det fixar sig nog.^^ 

Tjodå.

Ska logga ut nu - Inga mer inlägg blir idag, pusspåer. Jag kommer blogga imorgon oxå. Eller det är som vanligt, Ville bara skriva det för att få längre inläggg annars ser det så jäkla fult ut. ^^ Haha, i know you love me. Puss. Btw: Imorgon kommer det bilder. En jävla massa, eller kanske, kan inte lova något, jag lovar för mycket, men det händer inte. Jaja. XoXo! 


JÄVLA SKIT!

KOLLA KLOCKSLAGET!

Läskigt.

Jag har bara rubrikbrist. Inget läskigt har hänt eller så. ^^ Men jag ville bara gör ett inlägg, för jag har så nedrans tråkigt. Sitter och dunkar musik,Mamma jobbar, pappa spelar badminton, Sandra är på eken. ^^. Och jag är inne på gSm och spelar. Vill bli reklam, vetttttu. Bloggar snart. PEACE!

FRÅGESTUND!

Nu kör vi en frågestund, fråga vad du vill. Men fråga inte frågor som du redan vet svaret på. ;) Jag svarar typ på.. Söndag eller måndag kväll!♥ FRÅGA PÅ! Askaskask.


Shulululul.

Haha. Jag kom hem för en stund sen, jag åt fiskgrattäng som jag värmde i miiicron. Och nu dricker jag lite ramlösa. Imane och Sandra ska gå ner till Konsum och panta burkar.Och jag ville att Sandra skulle köpa en 75:- till mig, och jag har inte sedlar, endast mynt! Och jag tänkte att (Vi/Jag) kunde låna från en burk som det ligger typ jobbpengar i, men jag betalar förfan när jag har råd. jävla åååååååh. Hejdå. bloggar.senare.hej.hej.


Time To go.

Håller på att greja med det sista nu, jag och mamma har börjat prata. Vi har bett om förlåtelse &Så. Och nu är vi ''vänner '' haha.Och nu ligger hon och kramar mig, aw.  Men jag måste fixa mig klart nu, puss! Btw: Jg glömde att spara inlägget innan dehär. Menjag ville bara typ säga.. att jag åt cola och åt kokosboll, och borstade ut mitt hår. HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAA. ssssssssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeya!

HaHa.


Haha.

Igår kunde jag inte blogga. Jag kom hem från skolan, var tvungen att göra i ordning mig! Skulle på träning (Fotboll). och jag åt innan, så jag hade det superstressigt att hinna &Allting. Men träningen gick superbra, det var jättekul. Alla ( Evve ) HAHA kom och krama mig och sa '' ISAAAA! Gud vad jag har saknat dig! '' hahaha, och jag log. Och magnus gav mig en ''high five'' cooling han är.

Och idag, är det soligt. Jag gick nyss upp. Igår när jag skulle lägga mig så blev det ett stort bråk mellan mig&Mamma. Men det tar jag inte upp här. Orkar inte, och nu gick hon upp. Och hon sa inte ens ''Hej'' Eller ''Godmorgon'' till mig, men jag orkari nte bry mig. haha, men jag älskar henne ändå. ;) Men ändå.

''sång&Dans'' var rolig igår, vi skulle sammarbeta på en egen dans, jag vicky,Emily&Cornelia dansade till ''Justin Bieber - Baby '' Och det gick bra. Och sen skulle vi visa upp den för alla som hade just ''Sång&dans'' Och det gick oxå jättebra, och det var kul. Och sen var det dags att .. gå,typ. COh ajg gick såklart direkt in på datorn dåra. haha.

Bloggar senare idag (PÅ MORGONEN)
BILDBRRIST! ):


tjingelin. plingpling.

Blir knappt en rad nu, men jag måste RUSA till bilen nu. Puss!


fruuuuuulle.

Äter frukost nu, lite sent kanske. Men i don't care. Jag känner att jag gör så korta inlägg!ska jag börja med att förlänga dem 5-6 rader så ni får längre saker att läsa?! Jag känner oxå för att göra något sånt, men haha. Det är ganska jobbigt. Nejmen, det är bara kul. Men ni får säga ''Ja/Nej'' om vad ni tycker. i detta inlägg kommer det inte vara jättekort, men inte jättelångt heller. Snart ska jag rulla mig mot skolan och jag smsar Vicky först, haha, för det är pinsamt att stå utanför '5B's'' Klassrum allderles själv. skoja, men ändå. HAHAHAHAHHA Nu ska jag dricka min urgoda OBOY! Och äta min rostiga goda macka. haha, kramkram. 
 

© Tagna Från Google.


Morgonens låt.


Älskling.


Godmorgon lilla råtta.

Jag gick upp nyss, och jag har redan hunnit klätt på mig allt som behövs.. Okej, jag har inga strumpor, men w/e. Jag vaknade oxå för en stund sen.Hm. Jag ska ha ''Dans&sång'' idag igen, haha. Det är sista dagen.Och imorgon är den ''Bild'' för mig och mitt ''tjejgäng'' ;p Det är tråkigare än dansochsång. Sandra sitter i soffan och borstar tänderna, och kollar på tv. Mamma sitter oxå i soffan och kollar på tv. Och jag är inne på datorn och kollar på skärmen. Haha, ska dra nu.


Godmorgon igen.


Blogg.se.

Rubriken fanns redan. :o Haha, men jaja. Jag är inne på gSm&msn, men ingen rolig är inne. Men jag är oxå inne på YouTobe. Jag tror jag ska gå in på habbo oxå.HAHAHAHAH. tönt jag är. Men jag har så jävla tråkigt just nu så det finns inte. Och inget finns att äta heller. Livet sucks. I just kidding. Men sandra kom precis hem. Och hon börja dampa för jag glömde att ställa in salladen i kylen, men seriöst. Orka bli sur, gör bara om en ny sallad om den har blivit äcklig osv. Eller gå ner till konsum och köp det som behövs. :s
Haha. XoXo

Totototo.

Elevens val gick Ok, det var ganska kul. Men oxå lite långtråkigt. Haha, på rasterna spelade jag,vivcy,carro,emily ''King''. Jag var king många gånger. haha, just nu har jag inte så mycket att säga, bara att jag ska ha ''Sång&Dans'' imorgon igen, så var berädda.. På..? Aah. ingenting, men nu ska jag dra och typ kollla klart på det jag kollar på på tv:n. Men puss och kram. Btw: Jag äter fruktsallad. ;)

Godmorgon.

Det blir nog bara ett ända inlägg idag,outfit kommer efter skolan.Jag har inte så mycket tid just nu till bilder osv. Och jag är suuuuuuupertrött. Det är elevens val denna v3ck4.0ch j4g h4r s0ng 4ch d4ns 1d4g 0ch 1m0rg0n. HAHAH, nu ska jag sluta skriva med siffror ;) ROLIG JAG ÄR .Menmen.. Jag äter frukost just nu, eller..Ja! Haha, jag tycker att ''elevensval'' är tråkigt. Haha. ceeeeeeeya!


rihanna.

En rätt så söt tjej, haha. Och hon sjunger grymt bra. Hon kanske är inte världens finaste i hennes korta hår, hon hade faktiskt längree förut! Men helt okej är hon.Jag tror att jag ska kolla på film nu, jag tror att jag ska se på New moon?!  Mamma kom nyss hem från jobbet! Hehe. ♥


Aw..
Ingen mer update idag, såattnivet.


One two..Three four..

Lovisa lärde mig sin ''cheerleading'' dans. hahah, skitgrym jag va ;) . Men jag har klarat 3 delar av.. Jag vet inte? Men jag kan lägga ut en video, och klaga på datorn.. Jag filma med ''YouCam'' Och inte med min kamera, för det tar för lång tid att ladda ner och skit. Hehe. Och det kommer inte bli så mycket Update idag, men imorgon kanske jag kan lova att det blir många inlägg, eller jag kommer försöka iallafall. Puss&KramLingonGraaaaaaaan

Haha. :p Puss och kram.


U Are Crazy.

Rubrik äger, yeah! Jag och fisa håller på att fixa med min blogg lite, hehe. Men vi ska typ äta nu! Men jag hade ändå inget att säga. så medans jag äter så ska jag tänka på vad jag ska skriva om.. Kanske killar eller Plugget?! Får tänka lite på det. Lovisa kan ge mig goda råd och litesådär ;) Och sandra kanske också kan ge mig tips och råd. Haha, kram.

I love my statistik!


Ska börja dra mig mot skooolan

Ja. Hehe. Jag fick en skön slappig morgon, även om jag inte sov! Jag var inne på datorn hela tiden. Och nu rinner tiden iväg. Haha, bloggar när jag kommer hem, puss.

Börjar senare imöra.

Ja, börjar 10.10. För att träslöjden är inställd. Så jag får sooooovmorgon, men jag ska upp i vanlig tid!för jag vill spela min modell till reklammodell ;) Thiihihih. Jag håller på att tvätta bort förgårdagenssmiink just nu, det går bra. Men jag önskar er en rolig måndag. Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.

tummen upp, för senare skoldaag.

Hihih.

Förlåt, och ni vet varför jag säger förlåt. Idag har jag varit ganska social, men också slapp och inte gjrot någonting. Jag och Sandra gick ut på förmiddagen, vi '' spelade fotboll&21 '' Efter ett tag ville båda gå in.Jag satte mig vid datorn påengång. (aa' Senare gick jag och mor ut. HAHA. Jag kom typ nyss in. Nu ska jag ta lite bilder med min kamera. 


:D
Ha en fin fortsatt söndag!

25/25.

Tränade på mitt geografi-prov som jag ska ha på Måndag.
Och gissa vad?! Jag fick ALLA rätt. (yyyyyyyyyyyyyyy'


Mer biiiiilder.
























Bilder på kameran + annat.

Här är kamera-bilder&Vanliga bilder. Det tog JÄTTELÅNG tid tills batteriet var fullt! Men jag vet fortfarande inte om det är fullt, för att det blinkade fortfarande efter 2½Timmar! Riktigt långtråkigt att sitt och vönta! Men tillslut fick jag nog och så tog jag ut batteri-laddaren. ;) Men här får ni äntligen se min kamera och cooolcoola bilder!

HA-HA.Någon weird bild.

Så bajs ful! Blinkade precis.

<3333333333333333333

Vattenbild.

hihi. Söööööööt?!

Kameran,ÄLSKAR DEN!

Laddar inte upp mer ikväll bilderna är jättesega på att komma in på själva inlägg! :@
©


Ny kamera.

Kom nyss hem, har köpt EN NY KAMERA :D:d:D:d:d:d:d::d
Den är turkos-blå och har 12 Megapixlar. Den är superunderbaroch vacker.
Den håller på att ladda nu, den ska laddas i 2 timmar. ;)
Jag kommer ta kort på kameran när den har laddats klart! :) ♥

Auroooooooora är Fortfarande här, men hon ska hem snart. :/<3
Nu ska jag länka min och Rooooooooras nya blogg:
KLICKA

Puss och kram!


Hm?!

Vad tycker ni egentligen om min blogg?!
Komentera!♥

Hihi, gjorde en snabb på Paint. Inte världens bästa, men låt gå.

Godmorgon!

Ligger här i sängen med Rooooooooora. Vi somnade vid 2 igår och vaknade vid 9. Hihi, förlåt att jag inte bloggar när jag har poolare hemma hos mig, men jag vet inte varför jag inte bloggar just då. Filmen var jättebra.Rooooora liggeroch läser ''Julia'' tidningen just nu. Nästan lite söt tycker jag.^^ Nu ska vi gå in på GoSupermodel! Ha det så trevligt.♥


Godmorgon igen. =)


RSS 2.0