Kanske ett onödigt videoinlägg.


Förlåtförlåt.

Jag har varit hemsk! Förlåt för allt! HAHAHA, just nu är Aurora hemma hos mig.Vi har inte gjort så mycket.Bara varit inne på datorn som vanligt! Vi sket i majbrasan, det är ändå inte kul.Bara kolla på brinnande pinnar,Okej..Det finns 2 karuseller, en för bebisar, och den andra mår jag illa av. :s och sockervadden är ju inte nyttig och inte så god heller. Euw, jag föredrar heldre det vi har hemma hos mig: Chips&Popcorn. Vi har typ väldigt tråkigt nu, men det kan vi inte göra något åt. Rooooora ska sova hos mig.^^ Vi kommer hade superkul! Tänk att vi kan bah hänga med varandra och ha det mys! HAHAHAHHHAHAHHAH Fyfan va töntigt detdär lät! Vi har varit inne på GoSupermodel litegrann och sådär. Vi har kollat på ''VinnarSkallar'' Från 1-4 (Avsnitt) Töntiga vi är. Jag bloggar snart. :)<3 

Oseriösa bilder:


fyfan va snygga vi är. =)


Upppiggnande lååååååt.

Jag satte på ''Common denominato'' - Justin bieber.Och jag blev genast superpigg! Jättekonsigt?! För det är ju mer som en lugn låt. Och int een ''stor och hiphopig'' Men skitsamma. Ändå.

Seriöst, han är underbar!♥ Älskar han! Han är miiiiiiin.


Godmorgon.

Jag vaknade tidigt, men jag somnade om!För jag vill verkligen inte till skolan (JAGÄRTRÖT!!!) Menmen, man måste ju..Jag har ju varit sjuk hela veckan,eller på onsdag-torsdag var jag inte sjuk, eller jag var nästan sjuk på onsdag!Men jag var på begravning..Och vi kom hem såpass sent så att jag fick vara hemma dagen efter.Jag har ingenting att säga just nu, men jag är ju suuuuuuupertrött,sitter och gäspar för mig själv. ;s 


I helgen har jag läxor att göra, kommer kanske inte blogga helatiden som jag ''brukar göra'' men några inlägg slänger jag in då&då! Haha, jättebra att veta. Oh, förlåt Fisa. Glömde ge dig länk, som tack för designen! Men nu har du fått en, länken är en rad upp.

Nu ska jag kolla på lite program på youtube eller någontng, så att jag vaknar.

Godmorgon igen! 

Btw: Har ni sett att jag försöker klämma in 2 inlägg varje morgon?!


Godnatt på er!

Ska gå och sova nu, första dagen imorgon på några dagar.JAg har ätit en mellenpommesfrites&Druckit portelo! Tjock,jagvet. Nejmen. Godnatt. Och förlåt för sugande inlägg, inga intressanta heller. Imorgon börjar jag som vanligt kvart över 8&Slutar 1.Skönt värre! 

Du är underbar, bästavän!♥
 
Godnatt.


ÅÅÅÅÅÅÅÅska.

Här åskar det! Det är lite småläskigt,himlen har en äääääääcklig färg. D:
euuw. 

Update: ohherregud! Nu börjar det regna som fan, skiträdd! Men mamma kommer snart hem. ;*


Måste bah.

Måste bara säga att jag är riktigt stolt över mig själv! under alla dagar som jag har haft den här bloggen har jag haft 850+ UNIKA besökare, seriöst!skitmycket ju!
Haha, ska fortsätta emd städningen, cyyah!

''Inte för att skryta, men jag är cool. :) ''

Städning pågång!

Får egentligen inte skriva nu.Föratt jag har varit inne på datorn sedan 9 imorse,småavbrytningar har jag gjort, men ändå!Just nu håller jag på att städa HELA HUSET! Visst är jag duktig?! Jag har diskat lite,plockat upp småsaker&Bäddad sängar.Och nu ska jag fortsätta med mitt glada jag och städa lite till.Så..Jag bloggar om någon timme igen! Pussochkramlingonbannan!

Det kallas äkta kärlek!♥

Läxan fixad och klar.

Okej, den var klar för längesedan, menmen!Snart ska mamma dra sig mot jobbet, hon börjar 2 och hon måste åka vid halv. Jag har ätit pyttipanna.Supergott!Och det var extra lök i!♥ Jag ska vara inne på datorn ett ''bra'' tag till iaf, sedan sak jag kolla på film och fixa mig inför morgondagen!Vi flyttade geografi-provet till måndag ist.. Skööööööööööööööööööööööönt! Haha.

 
Dåligt webkamera. Ska springa bort till min dator nu.
Pusspusspuss!

Videoklipp!

2009&2010 har varit 2 fantastiska år!Så vi firar med ett videoklipp av minnen från de 2 fantastiska åren! Tack alla som har stöttat mig genom dem åren!Jättestort tack! Hahhhahah. Och det är mitt första sånt videoklipp,så mobba mig inte eller något!För jag hade inte förberret någonting! Jag blev så insatt i Sabin!För hon hade gjort samma sak ungefär! 




Update: Gjorde det här videoklippet efter, men ville inte lägga in den direkt efter, men nu kommer den.

Sak göra läxor nu. SEHAAAAAAA!

GRRR!

Bara jag som tycker att Taylor Lautner är otroligt snygg?! Han har så snygga drag i sitt ansikte!♥ GrGrGr. Okej, lite överdrivet dära, men ändå.




Someone pictures!
Bild tagen av Google.


Godmorgon.

Tjatja! Idag är det inte ett fint väder, blä!Bara plask och blablabla!Jag ligger här i min säng som en uppstoppadko utan klövar.ille bara säga godmorgon och att jag ska kolla på film nu, så ni får har det så jättebra. Jag kommer blogga när det är snuttar som är tråkiga i filmen. ;) Kramkram.

Btw: Jag har inte hittat mina glasögon som jag letat efter en stund nu, men jag behöver dem inte nu, men behövde jag dem. :( 


We're back!

Vi är tillbaka!Först åkte vi till optikern,ganska tidigt på morgonen!Sedan åkte vi till ''Kapellet'' och därinne väntade vi på att de hade typ förberett allting.Sen efter typ 10 minuter var det dags att gå in. Först spelade de en sorlig låt på ''Saxofon'' Då började morfar gråta,eftersom det var hans mamma som låg i den bruna vacka kistan!Och sen började jag storgråta (Tyst) Och sen fick vi gå och lämna blommor på kistan,Och då börja mamma gråta ännu mer, och jag oxå! Fyfan va känslan var konstig!Sen efter allting tackade vi för besöket,vi gick tillbilen och åkte till Gunsta! Och vi fikade där.Vi åkte hem vid halv 8 och kom hem vid 10 tiden. Och nu sitter jasg här och bloggar. Orkar inte blogga mer faktiskt!Hörs imorgon,ska inte till skolan imorgon..Kom hem försent för att orka en hel dag i skolan. ;)



Thaha. Lite söt ändå?

Sandra tog tydligen kort på mig..Bakifrån. :)

Jag igen..

Mitt öga. :)<3

Videoinlägg kommer imorgon när jag visar mina glasögon. Btw: Har ni sett min nya desgin?! Dock vet jag inte om Fisa kommer fixa den mera, för hon snackar om typ..prickar eller något skit. ajam vet inte. Tack ändå Fiiiiiiisa, Älskar den nya designen,blev höjdernöjd!

Godnatt! 


Hej&Hejdå.

Förlåt att jag inte bloggade direkt när jag vaknade, va för trött.Ska fixa mina naglar och fixa min ''outfit'' lite bättre.Ska åka och hämta mina glasögon oxå. ;) Kramkram.Btw: Jag och Sandra tänkte ha sandra mini dator i bilen, men det fick vi inte! Så ingen update på länge.CEYA!

Someone pictures: 

Facelook! Plattat och en söt rosa rosett!

Byxor! Svarta med silvriga grejsimojser på. :) (Outfit )

Tröjan - Vanligt grå&Tråkig. (Outfit)

''Hejdå'' Bild. :)<3

Ses imorgon!

Naaatti.

Det är dags att sova nu för lilla mig, åker vid 12 imorgon fördmiddag!Hörs imorgon bitti!
Har jag varit duktig med att blogga idag?! ;*

I Can Always Talk To You.♥

4 jäkla månader,utan dig!

Känns som en evighet!Seriöst,klarar mig inte utan dig!Kom tillbaka älskling,syster,soulmate whatever! Det är inte kul utan dig, vill inte leva utan dig! Kom tillbaka älskling! Snälla?! ): 4 månader är seriöst för mycket,för lång tid, för hårt utan dig.Jag kommer inte klara länge till! Har massor av minnen av oss, gråter varje gång jag ser den Dagisbilden.





:'(

älskaälskaälska!



D-R-O-G! 

Mina namn på olika sidor:

Blogg: Finabella.
GoSupermodel: ELViSP. ( Aldrig inne )
Habbo: HejDuDenFina

Inte för att det skulle vara intressant för någon, men ändå..Checka in mig på allt? ;*

I never forget you, but i will always love you! ÄÄÄÄÄÄÄLSKLING!
Come back to sthlm! Snälla?! :'(<3

Hihi.

Just nu har jag lika många besökare som jag hade under hela dagen igår. Älskar er!Imorgon är det begravning..Sorligt sorligt sorligt. Älskar & Saknar dig Karin,Så underbar du var.♥ Ska gå med i bloggtrafik nu. KRamkram.


-




Videoinlägg about Sabbi, agaaaaaaaain.


Älskar dig.♥

MsnSnack.

Snackar med Sabin den underbara på msn just nu.Vi har inte kommit lågt med konversationen, hon loggade in nyss!Skönt att ha någon att snacka med när man är sjuk,för att hon är oxå sjuk.Hihi.Nejmen,jag har otroligt tråkigt nu..Eftersom statistikenn är låg (Klart den är låg, skola!) dåligt dåligt dåligt. Just nu har vi videosamtal med varandra.Hon gör ett till videoinlägg om mig. :D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D: Jag har dammmmp. nejmen, ååååh. Vad ska jag göra?! Komentera vafan!

dra.

Filmdags!

Ska kolla på ''Narnia'' Igen nu. Som ni ser..Så blev jag hemma idag igen, pusspåer.

Kaaaaamera!

Igår frågade jag pappa:
I = Jag
p = Pappa:

(I) - Pappa? Kan jag få en kamera?!
(P) - Jao, du har ju tillräckligt med pengar.
(I) - Omg, är du seriös?
(P) - Ja?! Varför skulle det inte vara möjligt att ''ge'' dig en kamera?!

omg, är överlycklig justnu.
KAAAAAAMEEEEEEERAAAAAAAAAAAA!

Tjobre snygging, vill du bli min?!
Problemet är att jag inte vet vilken jag sak välja.. Hm..

I'm so sorry.

Bad update. Not good. I'm so sorry. Okej, ska inte snacka engelska, vissa som läser min blogg kanske inte kan engelska, vad vet jag?! Imorgon kanske jag ska till skolan, vi får se hur jag mår.Men jag vet inte hur jag mår en. Hihi. Lovisa håller på att göra en ny header till mig, tack! Älskar dig. Hon är bäÄäÄst. Eller jag är bättre, sorry Lollo. Nejmen, driiiiiiiiiiiiiiiiiiv.Men headern kommer inte vara klar idag, frågade henne..Besviken jag blev.Altså jag blev inte besviken på henne (För ni som inte fattade det)! Jag har så fkking tråkigt justnu.Mitt sår på tummen svider fortfarande.hahhahaha. Godnatt. 

Btw: Pappa kom nyss in med en stor fruktallrik till mig. Yummy.

Tagen från Google.
Aaw. Supersöt ju! Vill ha, ge mig,tack!


Thihi!

Sitter här med massor av toapapper och försöker snyta mig, men det går inte!Det rinner och rinner ändå! Så himla trött på det! Tittade nyss på '' Narnia '' som jag har sett några gånger förut.Idag har jag bara ätit en macka och glass och druckit ett halvt glas coca cola! Juste mamma köpte en frukt till mig, man skulle öppna den, men på kanten på ''förpakningen'' så skärde jag mig, det blödde ganska länge.. Men nu har det slutat. ;)

Ett sista inlägg.

Ni får ett sista inlägg från mig, även om jag håller på att somna.Den sista timmen har snoret bara runnit och runnit från min näsa, är supertäppt och jag är hemma i morgon, kanske hemma på tisdag oxå förmodligen..Eller jag vet inte.Jag har ingen aning vad inlägget ska handla om,så jag skriver bara av mig vad som hände på pikniken today:
Vi åkte till Nynäshamn, vi gick till en strand.Jag hade tagit med mig bollen och riskakor, och mamma och pappa tog meed sig: Filt,vatten och lite sådana grejer.. Och sen kom det 1 fågen ( Vet inte namnet på fogeln ) Och då kastar jag riskakor till den,och sedan kom det 5 till.. Och mamma blev galen. hihi. 

Orkar inte berätta mer, ska sova nu. Kisses. 

Jag svär, sådär ser mina ögon exakt ut nu.

Förlåt för sämst uppdate. ):

Men jag har blivit skitsjuk, asont o huvudet,näsan&ihalsen.
Vi piknikade vid nynäshamn, sedan hemma så sov jag i 3 timmar.
Just so you know. Kommer inte blogga så värst mycket.

Videosar och bilder.









(  DEN SISTA ÄR RANDOM )


Godnatt.

Ska strax gå och sova,men godnatt till datorn. Bloggar imorgon,Promise.
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.
btw: Bilder kommer imrn.

Rubriklös.

Visste ni att jag hade napp ända tills 5-6 år. Jag kunde inte le, det var som ett stort jävla hål mellan tänderna! Men nu har jag fina och ståtliga tänder. Det var rätt så pinsamt att ha ett hål där. (aa' Men sedan slutade jag, för jag ville ha ett bättre liv.Nappen förändrade mitt liv, helt.

Tänk er att jag log sådär ( Mungiporna var såklart leende )

Nu är dem sådär, Helt stängda.

Lägg märke till mitt svarta smink under ögonen! EEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOO!

Hihi!


Finaste meningar:

It's like an angel came by, and took me to heaven.
Cuz when I stare in your eyes, it couldn't be better

Your world is my world,
and my fight is your fight,
my breath is my breath.

Love me love say that you love me.
Fool me fool me, oh how you do me.
Kiss me kiss me say that you miss me.



By Justin Bieber.

Oh-oh-oh- my gud.♥

Pictures.








fotat av: Lovisa
Modeller: Jag&Emily
Kamera: Nikon D3000.

Blev riktigt stolt över bilderna!
Vackra blev vi oxå.


Så tur!

Nu är statistiken som vanligt igen! Blev lite rädd först när den var låg!♥ Jag tänkte bara göra ett ''Onödigt inlägg'' För ajg tycker så synd om er läsare att läsa min blogg,om jag inte uppdaterar någonting! Just nu har jag kollat klart på ''Parent Trip'' som på svenska betyder ''Föräldrarfällan'' Hihi, Den är en väldigt bra familjefilm!♥ Hm.. Mamma&Pappa är O handlar på IKEA, pratade nyss med pappsen i telefonen!Påväg hem från IKEA ska pappa och mamma köpa sushi till mig! *yummi* 


Fy vad äckligt!
haha.

Jag anropar HALLÅ!

Vart fan har statistiken tagit vägen?!Den är ingenstans,den är just nu superduper låg! För några dagar sedan var den lika hög som ''Eifeltornet'' Ja, ni hörde rätt! och nu lika låg som ''Nyckelpigan'' Jag blir så sur! På skoldagar besöker ni som bomber,nu besöker ni ingenting OCH DET ÄR HELG! fyfan! Nejmen.

Jag blir trött av att sitta här och inte göra någonting, Funderar på att stänga ner bloggen.. För gott.

Godmorgon fina väder.

Godmorgon solstråle till solen! Väldigt fint väder idag! Det är Ca 13-14-15 grader här i stockholm, kanse inte överallt men just här är det det!♥ Idag vet jag faktiskt inte hur många inlägg det kommer att klämmas in, det beror helt på hur mycket fina Emily vill sitta vid datorn. Igår kom vi hem från Discot 10 över 11 (På kvällen)! Igår la vi oss i hyfsad tid!

Har inget att blogga om, jag bloggar inom kort!♥

Så jävla söta! aw..


Disco't var sisådär.

..Det var inte riktigt lika kul som jag hade tänk mig, inga bra lekar, inga roliga lekar&Dålig musik OsV. Det var BooOoOriiiiiiing! Eller.. Det var kul ibland, Men Cippe och Devin kalla mig ''Fjortis'' HAHAHAH, fyfan va töntiga! Då slog jag dem. :D


Bloggar mer imrn, är skitrött. 

:D

Ska snart dra!Ska bli så jävla kul! Är så fkking snygg!♥ DRIIIIIIIIV! 
Bilder kommer från mig nu:

HAHAHAHAH, Det är finare i-r-l.
 
Ögonen! Det är seriöst finare på riktigt. Hehe.

Outfiten. Haha, som vanligt: Finare irl.

Cornelia tror att en kille kommer bjuda upp mig.
Emily ska oxå sova hos mig idag, hon har haft det lite jobbigt hemma hos mig, men det är en privat sak. Hehe.

Y-e-a-h!

Ska snart dra mig mot skolan!Hoppas att Cornelia är frisk så att hon oxå kan sminka sig och göra sig klar här. Sanna&Sandra ska fixa oss litegrann!♥ Jag ska ha lockigt hår, det har jag bestämt.Och sedan när det börjar närma sig ''Discotime'' Så går vi åt skolan. Och seedan där kan vi ''Rockaloss'' Okej,detdär lät väldigt töntigt. Men efter discot så ska Emily sova hos mig, discot slutar halv 11.

Kram. 

btw: Så nästan inga inlägg idag, Förlåt.♥

Vi Loosade.

Haha, vi förlorade.Ska faktiskt börja igen. ;) Men ska göra iordning mig nu. ses.

Drar snart.

Ska snart kolla på mitt förra's lag spela match, mot Örby. ;)
Hoppas att ni kolla ta dem! Men jag ska äta nu. Och jag har köpt Tights och jättegulliga skor till skolDiscot imorgon kväll. Carro,Vicky,Emily&Cornelia ska komma hem till mig efter skolan för att vi ska sminka och och locka/platta håret osv. MEn Cornelia fick svårt att andas i skolan, men jag hoppas att hon mår bättre.Jag har skickat ett ''Hur mår du'' Sms till henne, men hon har dock inte svarat. ): menmen..  Vi ska försöka fixa ihop en tjej med en kille, Vet inte om jag får säga vilka! Men jaja, Ska äta nu! Men jag kanske bloggar när jag har kommit hem från matchen.. Annars får ni som vanligt se ett inlägg imorgon bitti! huuuuuuuuuuuugs and Pussar ♥


Tjatjaaaaaaaaaaaa.

Emily är här idag igen.Älskar dig, FÖRALLTID! Idag i skolan var det suuupertråkigt. Maten var blä som vanligt osv.
Bloggar sen.


Godmorgon..

..Godmorgon igen, Tråkiga dummafullaäckligapiss väder. Fyfan va jag hatar tråkiga väder! Men skitsamma, Idag försov jag mig litegrann. För jag ville gå upp halv 7,men jag gick upp vid 7 exakt. Omg. :o har ni sett texten?! Vad i hjärnspikar har hänt?! Den är ju skitfet ju? jaja, det kommer fixa sig.Men asså. Det.. skitsamma. :)

Snart ska jag få Justin Bieber skivor!♥♥♥
I love You.
Jag bloggar kanske inte innan jag drar till skolan.

Hon lever fortfarande, var lugna alla. :) ( Driv..? )


''Noodles''

Jag äter ''Noodles'' nu&Jag dricker fanta. hehe, tjock. Men imorgon hoppas jag att det ska vara en solig dag! Det var så tråkigt och äckligt väder idag, eller vad tycker ni?! :) Jag och mamma handlade nyss, och innan dess lämnade vi min kompis Emily! Eller är det bästavänner?! haha, vet inte riktigt. ♥ Hm.. Men emily, du är så jävla bäst! Du.. Jag fattar seriöst inte vad jag skulle göra utan dig, du betyder sååååå grymt mycket,även om jag inte visar det. (aaaaaaaaaa'

Mamma&pappa&Sandra kollar på TV, Och sandra är oxå vid datorn.. Så hon kollar på både tv och datorn. HoHOOOOOOOJ! Texten var jävligt intressant,Ha?!

Jag är inne på Sandra's egna dator nu, så ni har aldrig sett denhär bilden. ;) Så få ingen chock eller något. hihi.
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.

btw: Ska börja göra längre inlägg, och jag lovar. ♥♥♥♥


Stänga av.

Ska stänga av nu, har varit inne för länge. ;) På Onsdag ska jag på begravning ( Nästa ) Min gammelfarmor har dött. :'( Karin heter hon. Hon blev 93. Sååå..Jag sak ta ledigt från skolan. Men jag saknar dig Karin, Även om du tappade minnet de sista månadrarna du hade kvar. D:<3

Älskar dig.
Vila i frid.

Vem vill åka?!


.. Bergochdalbana med mig?! :) 
Nejmen, skitlåg statitstik idag - Jämfört med de andra dagarna. ;) Sääääääääämst


Tjtatja.

Förlåt att jag inte bloggade imorse.Hade inte så mycket tid, eller jag hade skitmkt tid.. Men jag var inne på FaceBook. Men iaf, Idag i skolan hade vi idrott,matte prov,no SET och Ea. Efter skolan ringde jag och frågade pappa om Emily fick hänka med mig hem, Och det fick hon såklart!♥ Så nu sitter jag och Emily här och bar bloggar,Nejmne. jaja.

Bloggar mer senare. Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss.

Älskling.♥


Sandra.<3

Kommer aldrig byta ut dig, Vad som än händer!♥

Hihi!

Ska göra mig i ordning nu, seya!

 


Justin Snygga Bieber.


SERIÖST! SÅ JÄVLA SNYGG! HOTHOTHOT.<33333333333333333333333333333333
Tack emiliy för att du sjäng hans låtar! :D<33333


Mohhaha!

Sopa jag är, Jag suger på att blogga! Men på sommarlovet, som är om typ 1000 veckor blir det mycket bloggning! Och det kommer ni att uppskatta. (Om jag inte har tagit bort bloggen, som jag vet att jag inte kommer ha gjort)! Men iaf, idag var det superäcklig mat i skolan, okej.. Det är äcklig mat varje dag, så det är ingen nyhet. ;) Men annars var skoldagen helt OK! Och idrotten var rätt så kul!♥ Blä på Charlie,Cippe&Robbie! De är så jävla dumma ihuvudet. :D ( IRONIIIIIIIIIIIIIIIII ) Men de bah '' asså ni kan inte ta alliiiiiing'' '' Kramiskramis '' Haha, orkar inte skriva på bloggen varför. Kanske gör ett videoinlägg senare isf!.

Kraaaaaaaaaaaaaaaam.


Outfit.


Typ tunika (?)
Leggnins.
+ Så ska jag ha strumpor.

Ska börja dra mig mot skolan nu! eller, snart. dåra. Puss.  


Morgon.

Hej alla fina läsare! Vilken halvsolig morgon! Jag vaknade halv 7, men jag somnade om och drömde. Sedan vaknade jag 20 minuter efter,och nu är jag här! Igår var jag superduktig med allting faktiskt, Packade kläder till idrotten,La fram kläder till morgondagen.  Och nu sitter jag är! Taggad och klar.  ( Ni förstår väl att jag är ironisk?!?!??!?! )
bloggar snart. ceya, baby!

btw: Sandra skrrev en supersöt lapp till mig.♥

Kameran är superdålig.
För er som inte ser vad det står, det står: Hej bolli. Ville bara säga hej.För när du läser detta ligger jag säkert och sover. Jag älsker dig mest!<3

Seriöst, hur ofta får man sådana brev från en tonåring?! :o<3333
Älskar dig mer än mest sandra. Du är mitt liv. ♥♥♥♥♥♥♥♥


100 inlägget! :D

Gratta mig?! Är faktiskt riktigt stolt över mig själv! 100 inlägg, seriöst.. Det är otroligt. Nejmen, drev. ;p Men det är alltid kul att få 100 inlägg!♥
såååå..? Gratta mig? :)

DADADADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :d


Tja.

Jag hann inte göra ett inlägg innan jag drog iväg. Det blev stressigt för mig,därför så struntade jag i det. Helt Enkelt!♥ Men nu är jag här. Hihihi. Hm.. Idag var det helt Okej i skolan, rätt så god mat.. Enligt mig. Idag var jag med Vicky,emilie,Carro&Cornelia!♥ Vi hade skoj.

Imorgon så är det idrott. Och vi har Engelska-glosor tills imorgon, som jag måste öva på! Men jag har faktiskt övat mycket, Men jag måste öva på stavningen. Måste bli expert på det. ;)

ååh! Jag känner att det luktar pyttipanna!♥♥♥
Hoppas mamma lägger till extra mycket lök! otroligt gott! 

I'ma a ganster!

Fööör mycket snebena. D:


Godmorgon!

Ska verkligen börja sköta mig med datatiderna!
Idag är det skola, börjar kvart över 8. Men ska ha träslöjd föööööörst.Förra veckan kom jag jättelångt i matten, skitstolt jag är över mig själv. Otroligt! Jag gick upp vid 07.7, Skills! Men iaf. Ehh.. Jag gillar inte skoldagar.. De är så.. Tråkiga. men ååååååååååh, fkking töntiga '' Vakna med the voice'' Skittöntigt ''vaknaprogram'' Man vaknar inte ens?! :o Det är så.. De fjäskar bara. Haha. Skitdåliga. Sandra sitter med den andra sotra datorn och håller på med lite grejer.Hihihihihi. Bloggar kanske innan jag går. Puss!


''Heii Isabel ''

När jag och sandra var inne på konsum så hörde jag någon som sa '' Heeii Isabel '' Jag bah: HUUUUH?! Vem är det?! Kometnera?!

HAHAHHAH.

Ut med syrran

Rubriken stämmer, Vi ska ut ett tag, vi har jättetråkigt. Men det kommer videosar från både Konsum och fotbollen. ;) btw: Förlåt för onödigt..inlägg... ( Drev med punkterna. )
VIDEOINLÄGG:


:)

Är tillbaka, tog typ en bloggpaus igår, även om jag hade tillgång till datorn. :)
Idag kommer det några inlägg, inga jättekorta heller. ;p
Igår.. Vad jag ute med sandra, öven 1 timme.. Och senare på dagen var jag ute med Channa!♥.. Vi hittade/byggde ett hemligt ställe/koja. Och vi tog med: Lakan, HAHHAH, och sådana grejer som man behöver för att göra en bra koja. :D Men vi tänker inte säga vart kojan är. (aa' För det är världens bästa. ;).

Idag vaknade jag runt 10, låg kvar i sängen i 10 minuter. Och sedan gick jag upp och kollade på: Extreme home makeover. Fast det var bara några minuter kvar av programmet, För det hade redan gått i ungefär ja, venne.Kan ni skriva tips om vad jag ska skriva om här på min blogg?! Jag har helt hjärnsläpp och har haft det ända sedan jag har haft bloggen. ): NOOOOOOT GOOOOOOOOOOD!

Jag har aldrig sett en babian utan svans, har ni?! ;p
crazy fråga, iknow. :)


HAAHHA, euw.

One Time.<3

Vet inte varför jag tog den rubriken.. Men jaja.
Idag kommer jag inte blogga, för jagf har datafritt idag.
Men.. Ni får checka min blogg ändå! ;p
Kram.

Utloggning!

Ska logga ut nu! ;)
Lägger in en video imorgon ( Idag ) Hehehehehehhe.
Pussochkram.<3

Tog ett bad emellan

Bloggade inte exakt efter maten.. Som jag sa att jag skulle göra, men jag tog ett bad, och nu sitter jag och bloggar, PAH! :D

Jag har 0 blogglust nu, men bloggar inom kort.<3

Mat Nästa.

Kom precis in från våran ''lattjolajban'' JAO!
Haha, jag ska äta mat, jag updaterar efter ;)
Kramkram!♥ 


Here I Am, Jaoooo.

Kom nyss hem!
Det gick.. Bra?! Antar jag iaf, jag hade fått sämre syn, men inte så konsigt.. Har inte använt mina glasögon på över ett halvår. Hehe, fy mig.

Nejmen, bågarna var väldigt fina, Och då menar jag grymt fina!♥
Jag ska få själva glasögonen på Onsdag, och allt blev 3000:- :s Seriöst, SKITDYRT för ett par glasögon! Men det äre värt. :)På onsdag får ni se camera-bilder på mig i glasögonen.. :D

Nu ska jag och sandra gå ut och lattja lite, för er som inte fattar: Jag och sandra ska gå ut och spela fotboll nere på fotbollsplanen som ligger en bit från vårat hus. :)<3

Sandra lyssnar på '' Wats in it for me?'' För jag, hon har väldigt hög volym, och ändå har hon hörlurar, och jag hör ändå vilken låt. :o  

Kramkram!♥


Here I Am, Jaoooo.

Kom nyss hem!
Det gick.. Bra?! Antar jag iaf, jag hade fått sämre syn, men inte så konsigt.. Har inte använt mina glasögon på över ett halvår. Hehe, fy mig.

Nejmen, bågarna var väldigt fina, Och då menar jag grymt fina!♥
Jag ska få själva glasögonen på Onsdag, och allt blev 3000:- :s Seriöst, SKITDYRT för ett par glasögon! Men det äre värt. :)På onsdag får ni se camera-bilder på mig i glasögonen.. :D

Nu ska jag och sandra gå ut och lattja lite, för er som inte fattar: Jag och sandra ska gå ut och spela fotboll nere på fotbollsplanen som ligger en bit från vårat hus. :)<3

Sandra lyssnar på '' Wats in it for me?'' För jag, hon har väldigt hög volym, och ändå har hon hörlurar, och jag hör ändå vilken låt. :o  

Kramkram!♥


Hihi.

Förlåt att jag inte bloggade efter jag kommit hem från skolan. Visste faktiskt inte vad jag skulle blogga om!
..Snart ska jag och mamma dra till Haninge C För att ta några tester, jag ska ju kolla min syn. ;) Jag har haft glasögon förut, för er som inte visste det. 

Jusst nu: Ghost Whisperer!♥

Världens bästa serie!

Godnatt.

Ska sova nu, bloggar imorgon bitti eller efter skolan.
PUUUUUUUSS!
..

Taylor swift...

.. Har en underbar röst, underbara låter som man bara inte kan sluta lyssna på!
Hon är otroligt vacker oxå.
Hon har otroligt fina ögon, haha.<3

Beautiful!♥


Favoritlåten med henne!


Mhmhm :'(

Förlåt för SÄMST uppdatering, men jag vet inte vad som är fel med mig. 
Men iaf, idag var jag i skolan.. Gaanska kul. :)
Eller kul och kul, det var inte direkt tråkigt.. menmen..

Omg! Jag har blivit kär.. Igen. :(
Och jag vågar inte fråga. ;o
Hehehehe.

Om några inlägg kommer det en frågestund farande. :d
Då får ni frååååga på :D
 

Ses!.

Btw: Imorgon ska jag till optikern. :)

Jag sjunger Baby!♥

Omgf :D

Don't look at me.

D:

Från mig, till dig.<3


Hihihiih.

Förlåt för Sämst update, ska bättra mig. :)
Idag var jag i skolan SKITTRÅKIGT  .
..Senare efter skolan, eller typ halv 6 gick vi till Mia's pizzeria för att äta!♥
Sandra och jag tog Kebab. :D
Och efter det spelade vi fotboll i 2 timmar. ^^
Vi hade jättekul!

Bloggar imorgon!
SSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!


GAMMLA BILDER!

Läs ordet ''GAMLA''!

Nu kommer bilderna (A


Aw,när sandra var liten..

Väldigt söt. not,. 

O.o

Förra sommaren. ♥

Betty,Maja&linnea.

Jag går, jag går.. JAG RAMLAR.

Haha, wannabe ngt.

Raaaaawrrr.. saknar dig bebis!

Mest sötaste människan på jorden!

O-M-F-G! Skitgammal.


Emily e här nuu♥

Heej! Idag va jag på skolan! Och ja va med dem bästa kompisarna! asså emily,carro,corren och vicky! de va skit äcklig mat i skolan!!!!!!!!!


här kommer en vidio! på mig och emily asså :) ;)




HAHA! viss e vi snygga♥

School Time.

Ska dra iväg nu - Mamma skjutsar, orkar inte gå idag. ):
Bloggar när jag kommer hem vid 2! Puss!♥

+ En rosett :D


thahahaw.

Det gick superbra hos tandläkaren! Jag hade inga hål, och mina tänder var vääääldigt fina enligt henne. Då blev jag väldigt glad!♥ För jag har varit lite slarvig med borstningen då&då, men ändå hande jag inga  hål och sååå fina tänder! :)
Idag är det skola, och vi har idrott vi 9 (!) Hehe
 
Jusst nu dricker jag oboy.och äter macka :)<3 
bloggar senare eller efter skolan, cccccccccccya!


Godmorgon!

- Jag vaknade för en timme sedan, men jag säger godmorgon iallafall för alla som vaknade nyss!
Jag somnade vid 10 igår, Men jag la mig vid 9 tiden. ;)

Idag är det Tisdag, och det betyder skola - Första skoldagen efter lovet!
Som sista lektionhar vi Gymnastik, Och pappa kommer och hämtar mig, eftersom jag ska till tandbläkaren direkt efter! Eller vi ska vara där 16.00! Men det är bara en kontroll. ;)

Pusspuss!

Btw: Så jag bloggar efter jag kommit hem från tandläkaren.
CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYA!
 

Jag idag, ska ha en rosett oxå - Men bara kanske.


;p

Ska ''Fixa&Trixa'' Med läxan om en stund.
Ska göra en helt själv, bra va?! Dreeeeeeeeeeeeeev.
Vad är det bästa ämnet ni vet?!
Matte? NO? SO? Svenska?!
hahahahhahahhah, jag tycker själv Svenska.

<3


Svar på tal.

Från malin: Är det du som har gjort den dära videon med jag sitter här och äter frukost ?
Svar: HAHAHHAHAHHAHAHHAH. herregud, nej, det är inte jag. O.o

He-He.

Haha. ):
några inlägg klämmer jag in idag iaf.
Snart sak jag dra till konsum och köpa lite fiskpinnar till mat. Men jag är så jädrans trött så jag dampar ut och säger till mamma '' MEN JAG SKAAAAAAAAAAA! '' Och sedan gör jag itne det. Som idag, jag skulle gå ut klockan 11 i en timme typ. Och jag sitter härinne och bloggar (:s) Liksom?! Jag är trött på datorerna hela tíden, det tar all min kraft (!!!)

Hahahahhahahaha.
Tack för den HÖGA statistiken igår! Tack så jävla mycket. :D!
..Ska kolla på Twilight idag..Igen på datorn. Kan inte släppa den nue. ;) 

Somsagt, några inlägg klämmer jag in idag. Håll utkik!♥
Jävlar! Bildbrist. ):


:)

Ska dra nu -  ccccccccccccccccuaaaaaaaah!

ut med syrran

Ska gå ut med Sandra nu, innan det blir för mörkt.
Kommer inte blogga mycket imorgon - har typ .. Datafritt.

Ny kategori.

Ja, den här heter '' min åsikt om olika kändisar ''
Och jag börjar idag med Justin bieber, Min nuvarande pojkvän :D<3

Man kan egentligen inte beskriva han!
Hans röst är underbar, han är underbart fin och gullig. Vissa tycker att han sjunger som en tjej, men det spelar ingen roll? Jag älskar justin bieber och kommar alltid att göra.♥
Han är otroligt duktig på det han gör, han är sig själv.. Enligt mig iaf.

Så jävla het.<3

Smeeeeeeeeeeexiiiiiiiiiiiiiiig! ♥♥♥♥♥♥♥.. Damp med hjärtan?!

He.


Euuuuuuuuuuw.

Ohwow.

Har skithög statistik.. :o
Kanske var det för att Sandra Och Frida länkade mig?!
No idea. 
.. Men iaf, efter maten ska jag och Sandra gå till Konsum och köpa en fotboll, Sedan ska vi gå till en liten fotbollsplan och spela lite. KULKULKULKUL! 
Hehe.

Jag är oxå inne på gSm ^^

Ska dra nu :D Hej..Då..Re..Mi..Fa..So..La..Ti..Do..

3 bilder:

Typ outfit? min mage ser skrovlig ut, men det är bara tröjan. ;p

Facelook?!

s..Mile.


Hiss&diss.

NY KATEGORIIIIIIIIIIIII!
Hah.. Som vanligt, vi börjar påengång. ;p


♥ När man vinner på en fotbollsmatch, det är det bästa jag vet.. Serri, Alla bli så jävla stolta! skitkul.♥
♥ Pengar, Man kan göra så mycket med dom! köpa saker osv.♥
♥ Sandra, du är den bästa sotrasystern.<3 Ingen sandra, ingen isabel.♥
♥ Betty, du är fan det finaste jag vet! Älskar dig nu och föralltid.<3 ♥
♥ Kusiner, dem bästa! Kan inte leva utan er. FRIDA <33333333 ♥

↓ Reklam, baaaajs vad ska det vara bra för? En gubbe eller kärring som snackar bajs  hit&dit. fifan :D ↓
↓ Mitt lockiga hår, jeffla bajssssssssssss.↓
↓ Falska människor - hihi.↓
VÄRLDENS SÄMSTA HISS OCH DISS (aaaaaaaaa'


Fetlänk till kusinvitamin.<3

Ska länka till min underbara söta kusinvitamin Frida <3
Saknar dig enormt.<3 


Justin bieber's bästa låtar.

Enligt mig.. är: 

<3333333333333333333333333333333333333333333333333333


That make me happy.

<3
Kollar på Twilight nu :)
Igår kunde jag och sandra inte sova, så vi gick ut på balkongen och åt en macka m.m
O.o Jag har börjat gilla Edward cullen ( Robert Pattinson ) :ooooooooooo Förr tyckte jag att han var skitful, nu är han.. RAWR.<3

HAHA.
Igår gick det fine på fotbollen, broms :) Jag blev utvald till matchens lirare. (aa'

Vlogg


bläpbläpbläpbläpbambambambam


:)

Ska dra iväg på cup nu - kommer inte ha bra update, många matcher ;)
Ses sen, CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYAAAAAAH!

:)

Äntligen hemma!♥
Okej, Jag har varit hemma skitlänge, men jag har kollat på film, och den som gissar rätt får länkning! skoja, bara.. pallar inte ha sådana tävlingar. :s Men idag ( Klockan är över 12 ) Ska jag ha fotbollsmatch, Vi ska mötas vid 12, och vi ska spela första matchen vid 1 ;) Det kommer bli superkul. :D<3

SSSSSEEEEEEEEAAAAAH!

sjunger (aaaaaaaaaa'

Jag ska dra till Felicia nu, min bästavän!♥
Så jag kommer inte blogga mycket idag, tyvärr.<3
Men ni kan väl fortsätta att komentera? :)<3
Puss och kram.

Btw: Jag sjunger inte mitt seriösa. :s Haha.
+ Så sjäng jag för mycket igår, så jag fick ont i halsen.

Videoblogg.

Hah.
Är skitförkyld, så rösten är helt cp osv..

Lägger in när jag sjunger när det har laddats up på youtube! Håll utkik!♥


Svar på komentar.

HAHAHAHAHAHAHHAHAHA:

Ni som är blinda och inte ser vad det står: vad fan! Vad du har pipig röst. Hur gammal är du 5 år.
Svar: Jag pratar ALDRIG mitt seriösa i videobloggar, du vet själv att jagi nte är 5 år. Är du fem år som inte kan skriva ditt namn än? :) Tack för din komentar VÄLDIGT snällt :D


Natti!

Ska gå och lägga mig nu, ska göra mycket i morgon:
Gå ut och träna fotboll.
Göra matten.
Och lite andra saker.
Så imorgon kommer det inte bli världens bästa update, så jag ''varnar'' er bara, för bli inte FÖR besvikna. Idag har jag bara varit trött, inte pigg någontstans! Men det beror säkert på mina dåliga läggnings tider denna vecka, runt halv 2 varje dag, men nu ska jag ändra mig! Det är ju skola om några dagar ;)

Men nu ska jag dra och äta något! Tror jag ska ta en frukt, puss!♥

Är tvungen.

SKOLA:

Är du duktig i skolan? Hah, ibland.  
Har du bra betyg? Hyffsat bra.  
Har du fått göra om ett prov någongång? Nej.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? Ja, några gånger
Sköter du dej i skolan -  Nej ,jag slår ner alla - Men ja, jag sköter mig.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? Nej.
Haft mobilen på lektionstid? -  Nej.
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? Nej.
FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? 4.
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? Nä.
Trivs hemma? Jaow.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? Nej.
Har skrikit och slagit din mamma? Skrikit, men aldrig slagit
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? Ja.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? I varje bråk, yes.
Du älskar din familj oavsett vad som händer? Nej. - Men jo.

VÄNNER:

Du har vänner? De bästa
Du brukar vara med? Carro, Cornelia,Vicky. aurora
Vem/vilka var du med sist? Aurora. Min bästavän
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? Ja?!
Är det okej att ha kill-kompisar? Ja, annars är man cp.
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar?  No Way.
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? Nej.

FJORTIS:


Du sminkar dej varje dag? - Nej.
Tar kort på dina bröst? - Oh herregud, nej-
Använder foundation på läpparna? -  Nejsh.
Super dej packad varje helg? Nej
Du har pussat en tjej? -  Herregud, ja..
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? NEVER IN MY FKKING LIFE :d
Ditt hår e knallblont? Nej.
DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden?
Yees.
När grät du senast? I förrgår
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? Hah, ;p Nej.
Du har slagit ner någon? Nej? Äru själv våldsam? Frågvisa kvinna.
Du har skadat någon med flit? - Nää.
Har du någon gång viljat döda någon?  Ja. (aa'
Vem bråkade du senast med? aurora.<3333333333333
Du har blivit våldtagen? Nej.

ÖVRIGT:

Motto?
Du suger.
Film? - Gremlins. För tillfället.,
Musikgenre? -  Scary.
Lyssnade senast på?  Super Mario melodin.
Var det här kul? Guess.
Namn: Isabel ruttenberg.
Född:  12 februari.
Bor: Hemma. FYFAN VA KUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Smeknamn: Issa,Bella,Bollie, I think.
Familj: Morsan, farsan syrran.
Skola: 'Jobbar.

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD:

Saknat något:  Ja?!
Ångrat något:
  Aah.
Ljugit:
Jesbox.
Kännt dig sämst:  Ja.
Gråtit: Mhm.
Skrattat: HAHAA.. Ja.
Varit sjuk: Ja.
Varit utomlands: Nej.
Kramat någon: Ja.


Ny kategori! ^^..Igen

Det här är '' Visste ni att.. Kategori'' Heehe. vi kör påengång.
♥ Jag älskar att bita mig i tungan.
♥ Jag älskar turkost.
♥ Jag älskar skräckfilmer.
♥ Jag ÄLSKAR fåret Shaun. :)
♥ Jag har många anonyma modeller på gSm. 
♥ Jag och min kompis har en hemlis tillsammans :D
.. Visste ni detta?!
.. Och om, hur fick ni reda på det?


BILDBOMB!

Ny kategori - Börjar direkt. ^^
Det kan vara från natur - till människor.

Sandra, Dröm, du kommer aldrig få han. 

Hah, jag och Sabin.

Channapanna!<3

Man bah '' Säg WHAT? ''

i '' Exempelbilder'' Fanns denna urgulliga Koala
 
HAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAH, skitgammal, snackar med min kusin. 
 
Finaste Maja!♥ (aa'

Okej, inte sååå storbildbomb denna gång, men det var några bilder iaf.
FÖRLÅT ATT BILDERNA ÄR OLIKA STORA. Xd.


I mitt huvud.

Det som finns innuti i mitt huvud just nu är faktiskt ingenting, eller.. Jag tänker typ ite på ngt nu, väääldigt onödigt inlägg - Enligt mig.

:D

Här kommer det klippet ni har väntat på!
Hoppas ni inte tycker att jag är för fjortis eller något. För jag hatar verkligen dem komentarerna som lyder '' fjortis'' '' Omfg, Fjoooooooortis'' Eller något liknande.HAHA.
Men här kommer det mest väntande klippet i hela världshistorien. 

btw:Jag ska börja fixa mera ''Kategoerier'' Redan idag ska jag fixa några. ;)

Det jag säger i början stämmer '' Ni betyder sjukt mycket, jag kommer aldrig glömma er''!♥


Seriöst. D:

Jag skrattar seriöst åt den här bilden hela tiden. ;o

NY KATEGORIIIIII!

Haha, Ja. och kategoring heter ''Videoinlägg'' Okej, det borde ni se själva, om ni inte är helt blinda D:
Men i detta inlägg kommer ett youtube-Inlägg från mig till alla mina kära läsare!♥ Och som jag säger i Videon: Jag gör ett till inom kort! Så håll utkik, Och gå ingenstans.Såateh, eller såkalrt ni får gå, men inom kort måste ni vara tillbaka!
 
ENJOY!
..Ladda..Ladda..Ladda...

Ni får ursäkta mitt hår, har inte borstat det på 2 dagar. ehe. :c


Äntligen hemma!

Ja! Nu har vi kommit hem till Mig! Vi satte oss ofc vid datorn så fort vi kom genom mitt rum.
Hehe. c:! Igår kollade vi på ''Calle och chokladfabriken'' :D Den har jag sett många gånger, och Willy Wonka som egentligen heter Johny Depp ( Stavning) Men iaf, aurora är inne på min dator, och jg är inne på Sandra Minidator SOM ÄR HELT JÄVLA FUKKING SSSSSSSEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGG!

JAg bloggar inom kort.

I know you love me, i know you care.

- Lalalalal (8)
OH hej, vi somnade ca 2 igår natt, och vi somnade fort!
Jag vill inte att ni klagar på min urdåliga update, för liksom.. Jag har ett liv i riktiga livet och inte bara datorn. Så där kan ni ta er komentar och sätta någon annanstans.  :)

Vi är hemma hos Aurora nu, för er som inte visste det. hehehehehhehe .. Vi köpte massvis med godis igår, onyttigtonyttigtonyttigt!.

Ja´g bloggar på auroras minidator, eller det är hennes egna, men ändå! O.o.
'Nu ska jag var amed aurora en stund, puss.

Vi har tråkigt.

- Vet inte vad rubriken var bra för, men jag bryr mig inte.
.. Men en posetiv sak: VI HAR TRÅKIGT.


:D

Förlåt för sämst update, men jag har varit hos min bästavän hela dagen - ska sova här ;)
Så jag kanske inte kommer blogga så mycket, men passa på med att komentera!♥
Hm, jag har inte gjort någonting idag, typ. bara varit hemma hos rora och kollat på film käkat godis&så har vi varit inne på datorn :D.

Det kommer inte komma bilder på 2 dagar. ( Idag och imrn)
Hejdååååååååååå. :D


Svar på komentar!


Okej, det var ingen FRÅGA men ändå ;p
Svar: Haha, det är inte ett tag, bara 2 dagar :D<3

FörlÅT!

Förlåt för DÅLIG update, men har verkligen inte orkat!
Jag kan berätta lite om denna dag.
Jag har varit på bio, med min bästavän Aurora.<3

Vi kollade på Alice I Underlandet, väldigt rolig film!♥
Jag slänger in ett inlägg innan jag ska sova.<3
PUUUUUUUUUUSS!

Älskar bilden. O.o


Godmorgon sötisar x)

Godmorgon vackra väder.
Hur mår ni? Vad gör ni?.. Okej, det där lät för mycket Dx.
Men.. Jag ville överraska mamma genom att göra en läxa som jag har till nästa vecka, så jag gjorde den precis när jag vaknade, och nu har jag bara matten kvar att göra.. Men hon kommer bli glad ändå,För jag hatar att gör läxor. btw: det är Engelska läxan jag gjorde ;)

Nu ska jag logga in på gSm och kolla om några av mina vänner är inne :)<3
Jag kollar på TV nu, eller jag kollar bara någon gång ibland, JAJA,
C YAAAAA! 

MIN HOTTIE :d<3


Videoblogg på Gång!

Nu ska jag härma Elin min supersöta kusin, Förlåt om det gör något. Älskar dig.<3
Jag tänkte göra ett videoklippp på engelska, men jag visste inte vad jag skulle säga, så det blev på svenska istället, ENJOY!♥


Elin
Frida
BTW: TIDEN JAG SÄGER I SLUTET VAD KLOCKAN ÄR STÄMMER INTE NU.


FAIL!

JAG KAN INTE FÖLJA MED TILL LANDET IMRN :'(.


Ska till kusinernas land imrn.<3

Elin&Frida's Land! 
Saknar dem GRYMT mycket, har inte träffat dom på typ aslänge!♥
Hah, vi båda älskar Justin Bieber så fkking mkt.<3
Men han är mest mmin :') 

Nu ska jag chatta vidare med min KUSIIIIIIIIIIIN.<3333 

 
Haha, skitfint.<3

Tog en till :)♥
ÄLSKAR EEEEEEEER! <3


Syyyydpolen.

Ska till med NOOOOONNI och pappa om ca 20 minuter.
JAg bloggar när jag kommer hem, C A

Omfg.

Förlåt för usel update, lovar..Ska bättra mig.
Sitter här och dricker Påskmusk, jättegott (aa'
Har verkligen inte blogglust just nu, men jag bloggar om en stund!♥

Svar på tal 4

Från Niusha IGEN: Lycka till med att borsta mitt hår.
Svar: Tack! lycka till med att borsta mitt hår ;s.haha.<3

Heha, Snart sk ajag och underbara Sandra åka till stan/Haninge Centrum, vi har inte riktigt bestämt oss än!♥
Jag ska köpa lite kläder, kanske äta på Donken osv. :) Jag har plattat håret och fixat snebena, brukar aldrig ha snebena, Och det var Sandra som ville att jag skulle ha snebena, Typ (?) Idag är det Långfredagen!<3

Men nu ska jag börja fixa mig klart, och sedan ska vi åka om ngn timme!
CEEEEEEEE YAAAAAAA!♥

Det kallas M-U-P-P!


Dagens roliga bild!


Men rätt så söt oxå! ^^

Förlåt för sämst uppdate. ):

Ja, har faktiskt inte haft ork att blogga. Förlåt för det, hehe. jag har typ varit inne på datorn 9 timmar idag, och mamma kommer typ lacka ut när hon läser dethär. (aa' Förlåt då, men jag är datanörd ):
Hehe, jag var nyss med en kompis, men hon skulle hem och käka ;).

föresten, nu kommer en facelook bild på mig! DET GILLAR VI!♥

Inget speciellt, bar avanligt sådär!

Svar på ta 3

Från Niusha: hatar mitt hår lockigt jävligt
Svar: DITT lockiga hår är fan uunderbar, nmitt VÅGIGA hår är nej, fifaaaaaaan. <3


Godmorgon!

Godmorgon solstrålar!♥
Jag är jättetrött men jag måste blogga,eftersom jag faktsikt lovade er.
..Just nu har jag supertråkigt,Jag är inne på gSm memn det finns inget att göra, spelar bara.. För jag vill bli reklammmodell på min nya anonyma modell,hah.
Idag ska jag nog vara inne på datorn ganska mycket, för nu är jag nästan frisk.. Igår&i förrgår var jag jättehänging osv, och då pallar jag itne vara inne på datorn så mycket!

Oftast skriver jag bara någonting i min blogg?! Men det jag skriver om handlar inte om något intressant, seriöst.. Ni måste komentera vad jag ska blogga om, annars tar jag bloggpaus, och aurora älskar min blogg, och då tycker jag synd om henne, och jag älskar ju henne, så jag gråter ju för hennes skull osv. :D<3

Hahahahahhahah, men nu ska jag spela lite på gSm, ses snart!♥

RSS 2.0